Chef PATRIK LYBAERT
Trio van degustatiegerechtjes
Kreeft Belle vue (½ 550gr)**
of
Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft (warm)
(1/2 550gr)**
of
Foie gras - vijgencompote - rozijnentoast*
Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij van fazantenbil
wintergroenten - amandelkroketten
of
Kabeljauwhaasje met krokante korst
garnalensaus - vergeten groenten
Panna cotta met Bourbon vanille
mousse van pure chocolade
gebrande peer en munt
Menu (*) € 54,50
Menu (**) € 60.50
Trio van degustatiegerechtjes
Kabeljauwhaasje met krokante korst
garnalensaus - vergeten groenten
Hertenfilet - Grand Veneur saus
wintergroenten - gratin aardappelen
Panna cotta met Bourbon vanille
mousse van pure chocolade
gebrande peer en munt
€47.00
Trio van degustatiegerechtjes
Voorgerechten
Pastasalade - zalmtartare - grijze garnalen
En
Vitello van hert
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met krokante korst
garnalensaus - vergeten groenten
Dessert
Panna cotta met Bourbon vanille
mousse van pure chocolade
gebrande peer en munt
€51.00