Trio van DEGUSTATIEGERECHTJES | |
Tartaar van Angus Grand Cru (koud) | |
Sint-Jacobsvrucht met krokante korst - crème van pastinaak (warm) | |
Soufflé van butternut - brasvarspek (warm) | €9,00 |
Koude VOORGERECHTEN | |
Kreeft ½ 550gr - chutney van tomaat - basilicummayonnaise | €24.50 |
Foie gras - crème van kweepeer - rozijnentoast | €23.00 |
Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème | €18.50 |
SOEPEN | |
Wildconsommé | €5,50 |
Bisque de crevettes | €5,50 |
Wortel - pastinaak | €4,50 |
Warme VOORGERECHTEN | |
Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft (1/2 550 gr) | €24.50 |
Kreeft à l'armoricaine (1/2 550gr) | €24.50 |
Kreeft à la nage (1/2 550gr) | €24.50 |
Waterzooi van kreeft (1/2 550 gr) | €24.50 |
Grietfilet - brandade - venkel - girollen - witte wijnsaus | € 23.50 |
Florentijnse mooie meid | € 22,50 |
Alle warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht verkregen worden | |
mits een supplement van € 6,50 (hele kreeft = dagprijs) | |
Hoofdgerechten | |
Gegrilde kalfsfilet - krokant gebakken zwezeriken - saus moutarde de Meaux | €35.50 |
Hertenfilet - balsamicosaus - polderaardappel met wintertruffel | €27.50 |
Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij fazantenbil | €24.50 |
Alle gerechten worden vergezeld van vergeten groenten, | |
truffelaardappelen, amandelkroketten of gratinaardappelen | |
Nagerecht | |
Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble | €5,50 |
Lybaert Catering - Baronielaan 2 - 8760 Meulebeke - 051 48 46 49