A la Carte

 à la carte

Trio van DEGUSTATIEGERECHTJES


   Tartaar van Angus Grand Cru (koud)

   Sint-Jacobsvrucht met krokante korst - crème van pastinaak (warm)


   Soufflé van butternut - brasvarspek (warm)

€9,00



Koude VOORGERECHTEN


   Kreeft ½ 550gr - chutney van tomaat - basilicummayonnaise

€24.50 

   Foie gras - crème van kweepeer - rozijnentoast

€23.00 

   Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème

€18.50 


SOEPEN


   Wildconsommé 

€5,50

   Bisque de crevettes

 €5,50

   Wortel - pastinaak

€4,50

Warme VOORGERECHTEN

     Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft (1/2 550 gr)

€24.50 

     Kreeft à l'armoricaine (1/2 550gr)

€24.50 

     Kreeft à la nage (1/2 550gr)     

€24.50 

     Waterzooi van kreeft (1/2 550 gr)

€24.50 

     Grietfilet - brandade - venkel - girollen - witte wijnsaus

€ 23.50

     Florentijnse mooie meid

€ 22,50



   Alle warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht verkregen worden 

   mits een supplement van € 6,50  (hele kreeft =  dagprijs)

Hoofdgerechten

    Gegrilde kalfsfilet - krokant gebakken zwezeriken - saus moutarde de Meaux 

€35.50  

    Hertenfilet - balsamicosaus - polderaardappel met wintertruffel 

€27.50  

    Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij fazantenbil

€24.50  


   Alle gerechten worden vergezeld van vergeten groenten, 

   truffelaardappelen, amandelkroketten of gratinaardappelen

Nagerecht

     Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble

€5,50