Menu's

Fijnproeversmenu


Trio van degustatiegerechtjes



Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème*

of

Foie gras - crème van kweepeer - rozijnentoast**

of

Kreeft à l'armoricaine (warm) (½ 550gr)**




 Hertenfilet - balsamicosaus

vergeten groenten - polderaardappel met truffel

of

Grietfilet - brandade - venkel

girollen - witte wijnsaus




Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble

                                                        Menu (*) € 60,00

Menu (**) € 65.00

Feestmenu


Trio van degustatiegerechtjes




Kreeft 1/2 550gr - chutney van tomaat

basilicummayonnaise




Grietfilet - brandade - venkel - girollen - witte wijnsaus




Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble

 

€55.00

Menu Relax


Trio van degustatiegerechtjes



 

Voorgerechtjes

Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème

en

Gemarineerde kwartel - rode biet - linzen




Hoofdgerecht

Florentijnse mooie meid




Dessert

Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble

 

 

€58.00