Trio van DEGUSTATIEGERECHTJES | |
Trifle van vangst uit de Noordzee - crème van rode biet - witte kool (koud) | |
Vitello tonnato (koud) | |
Soufflé van zeebaars (warm) | €12,00 |
Koude VOORGERECHTEN | |
Kreeft ½ 550gr - gebrande sucrine - gemarineerde tomaat - cocktail | €25.00 |
Foie gras - doyennepeer - crumble van walnoten - rozijnentoast | €23.00 |
Tataki van tonijn - dukkah - komkommer | €19.50 |
SOEPEN | |
Wildconsommé | €5,50 |
Bisque de crevettes | €5,50 |
Butternut met rozemarijn | €4,50 |
Warme VOORGERECHTEN | |
Tarbotfilet - jonge spinazie en girollen - polderaardappel met brasvar - balsamicosaus | €28.00 |
Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft (1/2 550gr) | €27.50 |
Kreeft Thermidor (1/2 550gr) | €24.50 |
Waterzooi van kreeft (1/2 550 gr) | €24.50 |
Babylotte - tomatencurry - quinoa met groene kruiden | € 23.50 |
Alle warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht verkregen worden | |
mits een supplement van € 6,50 (hele kreeft = dagprijs) | |
Hoofdgerechten | |
Gegrilde kalfsfilet - krokant gebakken zwezeriken - saus moutarde de Meaux | €38.50 |
Hertenfilet - grand veneursaus | €27.50 |
Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij fazantenbil | €24.50 |
Civet van hert - gratin aardappelen | €24.00 |
Alle gerechten worden vergezeld van wintergroenten, | |
amandelkroketten, gratin aardappelen of hertoginnenaardappelen | |
Nagerecht | |
Chocomousse Alto El Sol - crème van pistache | €5,50 |
Lybaert Catering - Baronielaan 2 - 8760 Meulebeke - 051 48 46 49